Top

Nieuwsupdate

Nieuwsupdate

Beste TrainStation073 lid,

TrainStation073 is inmiddels bijna een jaar open, daarom willen we je graag een update geven over een aantal veranderingen binnen TrainStation073.

  • Sinds afgelopen week hebben wij onze eigen app in de app store! Deze kun je vinden als je zoekt naar TrainStation073. Download deze om up to date te blijven van onze laatste ontwikkelingen. Verwijde daarvoor eerst de oude app.
  • Wegens drukte in de bokslessen, komt er op dinsdag avond een extra boksles op het rooster om 20:00 en op maandag zal er afhankelijk van de wachtlijst een extra les bij worden gezet om 20:00.
  • We hebben nieuwe bidons, deze zul je misschien wel hebben gezien. Wil je ook zo’n mooi exemplaar geef het aan bij een van de trainers. Ze kosten maar €5,-. Dit bedrag kunnen we mee incasseren met het lidmaatschap.
  • Vanaf 1 maart is het verplicht om een bitje te hebben in de boksles. Deze kun je bij ons afnemen voor €5 of zelf aanschaffen. Ook deze kunnen we mee incasseren met het lidmaatschap.
  • Jeremy Vos is ons team komen versterken. Hij zal werkzaam zijn op dinsdagavond en om de week op de zaterdagen. Buiten zijn diensten zal hij ook personal training geven.

Als laatste willen we jou super bedanken dat je voor TrainStation073 heb gekozen en hopen we dat je met veel plezier en resultaat in 2019 bij ons blijft trainen.

Met vriendelijke groet,

Team TrainStation073

Share