Top
 
Trainstation 073

BBB Den Bosch

Direct naar

Gratis proefles

De zomer komt eraan! Ben jij klaar om je buik, benen en billen in vorm te krijgen? Sluit aan bij een les BBB in Den Bosch. Het BBB-programma is speciaal ontworpen om je buikspieren te versterken, je billen te liften en je benen te tonen. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of pas net aan je fitness avontuur begint: ons programma is perfect voor iedereen die gericht wil werken aan deze spiergroepen.

Volg een proefles BBB!

Wat houdt BBB in Den Bosch in?

Ons BBB-programma richt zich specifiek op je buikspieren, je bilspieren en je beenspieren. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbeter je niet alleen je looks, maar vergroot je ook je zelfvertrouwen. Onze deskundige trainers staan dan ook in de startblokken om je op weg te helpen en je daarbij ook uit te dagen. Bang dat het snel saai wordt? Maak je niet druk. Doordat je in ons BBB-programma veel verschillende oefeningen doet, is iedere les weer uniek. Dat maakt het leuk en makkelijk om vol te houden!

Welke voordelen heeft BBB in Den Bosch?

Je billen, buik en benen trainen heeft veel voordelen. Zo werk je bijvoorbeeld tijdens onze BBB-les in Den Bosch aan je buikspieren, waardoor je balans en houding verbeteren. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat rugklachten verminderen en andere blessures worden voorkomen.

Naast het trainen van je buikspieren, train je ook je bilspieren. Door gerichte oefeningen te doen, trigger je de gluteus maximus. Deze spier noemen we in de volksmond ook wel je ‘glutes’. Niet alleen groeit hierdoor je zelfvertrouwen, ook ondersteunen sterke bilspieren je rug en verbeteren ze daarbij je algehele mobiliteit.

Neem je regelmatig deel aan onze BBB-lessen? Dan is de kans groot dat ook je quadriceps, hamstrings en kuiten verstevigen. Het vet op je benen neemt af, terwijl de spieren op je benen toenemen. Tot slot verbrand je door de combinatie van cardio- en krachttraining veel calorieën en waardoor vet verdwijnt. Dit proces, ook wel de ‘afterburn’ genoemd, helpt je om sneller je fitnessdoelen te bereiken.

Wat voor oefeningen doe je tijdens het BBB-programma?

Ieder BBB-programma heeft andere oefeningen. Om je toch een beter beeld te geven van ons programma, hebben we hieronder een aantal BBB-oefeningen uitgelicht.

Squats

Deze oefening richt zich zowel op je benen als op je billen. Sta met je voeten op schouderbreedte, buig je knieën en zak langzaam omlaag alsof je op een stoel gaat zitten. Houd je rug recht en knieën boven je enkels. Squats versterken niet alleen je spieren, maar verbeteren ook je flexibiliteit en stabiliteit.

Lunges

Zet een grote stap naar voren en buig beide knieën totdat je achterste knie bijna de grond raakt. Keer terug naar de startpositie en herhaal met het andere been. Deze oefening versterkt je benen en billen en verbetert je evenwicht en coördinatie.

Glute bridges

Lig op je rug met je knieën gebogen en je voeten plat op de grond. Til je heupen op totdat je lichaam een rechte lijn vormt van je knieën tot je schouders. Span je bilspieren aan en keer langzaam terug naar de startpositie. Deze oefening is effectief voor het versterken van je bilspieren en onderrug.

Leg raises

Ga op je rug liggen met je benen gestrekt. Til je benen langzaam omhoog tot ze loodrecht omhoog staan en laat ze dan gecontroleerd zakken zonder dat ze de grond raken. Deze oefening richt zich op je buikspieren en helpt bij het verbeteren van je kernkracht en stabiliteit.

Power Station

BBB in Den Bosch

Zomer-ready worden met ons BBB-programma? TrainStation 073 helpt je graag verder. En heb je eenmaal de drive te pakken? Check dan ook onze andere proeflessen! Word lid van TrainStation 073 en geniet van de volgende voordelen:

  • Personal trainers met veel ervaring
  • Focus op jouw doelen met een plan op maat
  • Onze unieke training-stations
  • Keuze uit 5 verschillende lidmaatschappen
  • Goed bereikbaar en gratis parkeren in hartje Den Bosch
  • Maak kennis met onze sportschool met een gratis proefles

Zien we je snel in één van onze lessen?

FUN Station
Boxing Station
Vraag een proefles aan

TRAINSTATION 073

Leden aan het woord

Dit zeggen anderen over onze sportschool in Den Bosch

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Geert

Dagma

Arno

Robert

Geert

Dagma

Arno

Robert