Top
 
Van Vught

Fysiotherapie van Vught – Den Bosch

Van Vught Fysiotherapie is een moderne praktijk gericht op het functioneel trainen voor jong en oud. Mijn doel is patiënten zo snel en effectief mogelijk te behandelen. Dit doe ik samen met u en gaan we opzoek naar de oorzaak van uw klacht, middels de nieuwste wetenschappelijke behandelmethoden.

Het leukste van mijn werk vind ik om samen met de patiënt naar een bepaald doel toe te werken en dat uiteindelijk ook te bereiken. Mijn kracht als fysiotherapeut vind ik dat patiënten zich bij mij op hun gemak voelen, zo kunnen we samen aan het herstel werken. Wat de fysiotherapie daarin zo mooi maakt is dat je dagelijks bezig bent om de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren. Dit doe ik met veel liefde, plezier en passie voor mijn vak.

Fysiotherapie in Den Bosch

Ik behandel allerlei verschillende klachten, dus heeft u lichamelijke klachten of loopt u al een tijd rond met pijn waarvan u denkt dat gaat vanzelf wel over? Stop daar dan mee en kom langs voor het maken van een afspraak. Ik help je graag hier vanaf.

www.vanvughtfysiotherapie.nl

Good health – Good life, van Vught Fysiotherapie

Van Vught Fysiotherapie

Ik ben Martijn van Vught, 38 jaar en eigenaar/fysiotherapeut. Ik heb mijn opleiding afgerond aan de hoge school van Amsterdam. Vanaf september 2018 ben ik begonnen binnen Trainstation. De interesse voor fysiotherapie is ontstaan tijdens het volgen van mijn studie op het CIOS Arnhem. Daar kwam ik in aanraking met anatomie en fysiologie, wat mijn erg interesseerde.

Ik heb ervaring opgedaan bij Vitesse Arnhem, FC Den Bosch, orthopedische revalidatie in een verzorgingshuis en bij een knie en schouderspecialist. Door het volgen van cursussen mag ik Dry Needling en Medical taping uitoefenen.

www.vanvughtfysiotherapie.nl