Top
 
trainstation 073

Personal Training

Personal training Den Bosch

Trainstation 073 biedt je personal training in Den Bosch aan op een unieke manier. Ons concept van personal training zorgt ervoor dat je niet alleen keihard traint, maar ook plezier hebt met elkaar tijdens het trainen. Door elkaar te motiveren, til je jezelf altijd naar een hoger niveau. Personal training zorgt ervoor dat je gefocust op je houding de juiste oefeningen voor jouw trainingsdoeleinde kan beoefenen. Dus ben jij op zoek naar personal training in Den Bosch? Kom dan snel kennis maken met onze personal trainers. Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden.

Personal trainers met veel ervaring

Unieke training stations

Je plant zelf je training (keuze uit 50 momenten per week)

Dé handige Trainstation-app

Goed bereikbaar en gratis parkeren

Gekwalificeerde personal trainer in Den Bosch en de kosten

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Den Bosch? Dan helpen wij jou graag verder. Onze gekwalificeerde personal trainers staan klaar om jou te begeleiden op het gebied van afvallen, bewegen, voeding en sporten. Met onze personal trainers kun je onder begeleiding trainen in een uniek training center. Wat jouw doel ook is, wij helpen je met de juiste manier van trainen in een unieke sportomgeving met de nieuwste materialen waarbij aandacht, uitdaging en beleving centraal staan. Kom snel langs om kennis te maken.

Wil jij weten wat onze personal trainers in Den Bosch kosten?

Wij geven jou graag alle informatie op een rijtje over de kosten voor personal training. Ook de benodigde informatie over ons reguliere lidmaatschap leggen we graag aan je uit. Elke personal trainer heeft zo zijn eigen ervaring en werkwijze. Op basis daarvan zorgen wij dat de geschikte personal trainer met jou aan de slag gaat. Heb je nog vragen over onze personal trainers in Den Bosch en de kosten daarvan? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

PROMO VIDEO

Trainstation 073

TEAM 073

Personal Trainers

Team Image

Maik

Personal trainer / oprichter
Team Image

Sanne Neijnens

Personal trainer
Team Image

Harm van Genesen

Personal trainer
Team Image

Jeremy Vos

Personal trainer

Contact

Wil jij meer informatie over onze verschillende trainingen, abonnementen of heb je misschien een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

06 24 86 31 82

info@trainstation073.nl

Veemarktweg 4, 5223 AA ‘s-Hertogenbosch

TRAINSTATION 073

leden aan het woord

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Geert

Dagma

Arno

Robert

Geert

Dagma

Arno

Robert