Top
 
Trainstation 073

Bootcamp in Den Bosch

Direct naar

Gratis proefles

Of je nu beginner of gevorderd bent: je bent van harte welkom om een proefles bootcamp te volgen. Bij ons binnen of op onze parkeerplaats. Je traint in groepsverband waarbij kracht- en conditie-oefeningen zich afwisselen. Tijdens onze bootcamp maak je vooral gebruik van je eigen lichaam. Hulpmiddelen die we daarbij gebruiken zijn onder andere kettlebells, dumbells en touwen. En mocht je je motivatie nog niet gevonden hebben, dan zorgen onze trainers ervoor dat je een extra tandje bijzet.

Wil je meer weten over het deelnemen aan een bootcamp in Den Bosch? Meer informatie vind je op deze pagina.

Sporten moet leuk zijn. Anders haak je na een tijd vanzelf af en baal je dat je je sportieve doel niet haalt. Zonde en onnodig. Zoek je een activiteit waarbij je gegarandeerd afgebeuld wordt, maar wel iedere keer weer met veel plezier naartoe gaat? Kom dan eens naar onze bootcamp in Den Bosch.

Of meld je direct aan voor een proefles

Wat houdt bootcamp in?

Bootcamps zijn overgewaaid uit Amerika. In de door Amerika bezette gebieden werden deze trainingen gegeven aan het Amerikaanse leger. Bootcamps zijn een functionele manier om alle spiergroepen te trainen. Onze personal trainers in de startblokken om onze leden te voorzien van deze leuke trainingen. Sluit je een keer aan bij een bootcamp in Den Bosch?

Tijdens de bootcamp-workout train je om je spieren te versterken en je uithoudingsvermogen te vergroten. Je begint altijd met een warming-up om je spieren warm te maken om blessures te voorkomen. Een warming up voer je uit in de vorm van onder andere rek-en-strekoefeningen, bodyweight squats of basic side crunches.

Eenmaal warm, is het pas tijd om te beginnen met het echte werk: de bootcamp zelf. Een bootcamp wordt gegeven in losse oefeningen, maar ook in de vorm van een circuit. Tijdens bootcamp voer je achtereenvolgens verschillende oefeningen uit en wissel je kracht af met cardio. Denk hierbij aan boxsprings, jump squats of het trekken van een sprint. Ook kunnen oefeningen in gezamenlijkheid worden uitgevoerd. Wanneer de bootcamp is afgelopen, wordt hij afgesloten met een cooling down waarin je je lichaam rekt en strekt en je hartslag weer verlaagd. Geen vaste routines, maar iedere keer een op maat gemaakte training. Zodat je iedere keer weer verrast wordt met een unieke training die je spieren gegarandeerd een opdonder geeft!

Wat doet bootcamp met je lichaam?

Tijdens bootcamp train je je hele lichaam middels je eigen lichaamsgewicht. Hierbij ligt de focus vaak op het trainen van je billen, benen, armen en buik. Tijdens bootcamp werkt iedereen op z’n eigen niveau. Als beginner kun je licht beginnen en steeds zwaarder trainen. Met extra herhalingen, meer gewicht en uitbreidingen op oefeningen zorgen onze trainers ervoor dat je steeds meer resultaat ziet. Een strakkere buik, billen, grotere biceps en extra uithoudingsvermogen krijg je na het consistent volgen van de bootcamptrainingen cadeau.

Combineer je bootcamp met onze groepslessen

Met onze bootcamp in Den Bosch train je alle gebieden in je lichaam. Vind je het leuk om ook andere activiteiten te proberen? Combineer je bootcamptraining dan met groeplessen of 1-op-1 trainen in één van onze trainstations.

Neem een kijkje in onze fun station, waar als een klimaap kunt losgaan op het calisthenics rek. Ga jij de uitdaging aan? De oefeningen bij het calisthenics rek voer je uit met je eigen lichaamsgewicht, waarbij de oefeningen je sterker en flexibeler maken. Leer hoe je chin-ups of dips doet en sta versteld van je eigen krachten.

Wil je net zoals tijdens de bootcamp, niet alleen werken aan je kracht- maar ook aan je uithoudingsvermogen? Dan heten onze personal trainers welkom in onze power station. Hier maak je kennis met allerlei varianten van krachttraining. Denk aan powerliften, cross- of circuittraining of HIIT.

Op zoek naar nog meer variatie? Doe een (proef)les mee in onze boxing station. Tijdens de boxlessen spreek je alle spieren in je lijf aan. Doordat je alle spieren in je lichaam aanspreekt tijdens het (kick)boksen is dit de beste full body workout die je kan doen!

(Kick)boksen is ook nog eens heel goed voor de geest. Het is een gezonde ontstresser. Tijdens de les vergeet je alles om je heen en kun je een uurtje ongestoord keihard werken!

Ik wil een proefles volgen
Power Station

Sporten bij Trainstation 073 in Den Bosch

Ben je klaar om de beste versie van jezelf te worden en buiten- met binnensporten te combineren? Combineer fun tijdens je bootcamp, met keihard knallen bij TrainStation in Den Bosch. Train zelf, samen met een persoonlijke trainer of in groepsverband. Wil je een les volgen? Via onze app kun je je aanmelden voor een groepsles – bekijk hier het volledige rooster.

Is het je eerste keer dat je komt sporten in Den Bosch bij ons? Vraag dan een proefles aan en ontdek waarom sporten bij TrainStation 073 in Den Bosch zo leuk is!

FUN Station
Boxing Station

TRAINSTATION 073

leden aan het woord

Dit zeggen anderen over onze sportschool in Den Bosch

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Geert

Dagma

Arno

Robert

Geert

Dagma

Arno

Robert