Top
 
Trainstation 073

Crossfit Den Bosch

Direct naar

Gratis proefles

Crossfit Den Bosch

Die minuten op de loopband lijken traag voorbij te gaan en ook aan de traptreden op de stairmaster lijkt geen einde te komen. Eén ding is zeker: alleen sporten in de sportschool is niets voor jou. Je bent op zoek naar een groepsles onder begeleiding van een motiverende coach met een grote variatie aan oefeningen. Je bent op zoek naar een groepsles crossfit in Den Bosch.

Wat is crosstraining?

Iedereen weet dat sporten bijdraagt aan de beste versie van jezelf worden. Wanneer je vrij traint hou je je waarschijnlijk aan je eigen trainingsschema en wissel je af met een armen- of benen dag. Soms varieer je tussen oefeningen, maar echt uitdagend is het niet. Onze crosstraining les in Den Bosch biedt je deze variatie wel. Of het nu gewichtheffen of atletiek is: alle sporten komen wel een keer voorbij. Daarbij gebruik je slechts je eigen lichaam als equipment en zorgen onze enthousiaste coaches ervoor dat je alle spieren in je lichaam aanpakt en dat jij jezelf iedere les uitdaagt. Ben je op zoek naar (een alternatief op) crossfit in Den Bosch? Volg TrainStation 073 crosstraining.

Boek je proefles crosstraining

Powerlessen

Net als chefkoks hebben ook onze coaches ieder hun eigen specialiteit. In de powerlessen, gooit iedere coach een eigen sausje over de les. Dat maakt iedere les anders en nooit saai! Met twaalf lessen per week in zowel de ochtend, middag als avond is er altijd een moment waarop jij kan aansluiten. Ga je deze week voor crosstraining, powerliften of gewichtheffen?

Bekijk ons rooster
Power Station

Crosstraining op ieder niveau

Crosstraining ziet er vaak uit als een erg intensieve training. Voor veel leden is dit dan ook dé ultieme groepsles maar juist om deze reden houden leden vaak de boot af. Gelukkig hoef je jezelf daar geen zorgen om te maken: je nu ervaren of onervaren bent, je voert dezelfde oefeningen uit, maar op je eigen tempo en niveau. En onze coaches begeleiden je daarbij. Iedere les zie je jezelf met sprongen vooruit gaan!

Plan jouw crosstraining in de app

Ready to rumble? Uitstekend! Maar voordat je klaar bent om de sterren van de hemel te trainen, moet je nog wel even een les inplannen in onze Trainstation app. Naast je power- of crosstraining plan je hier ook andere sportmomenten in zoals een vrije training, een HIIT training, BBB en meer. Bekijk het rooster voor een overzicht van alle lessen en tijden.

Crosstraining is voor jong en oud, ervaren en onervaren. Combineer het met een strak trainingsplan of gebruik het als een moment van ontspanning in de hectiek van je dagelijkse leven. TrainStation 073 helpt je graag vitaal te worden op een begaanbare manier, waar jij je prettig bij voelt. Zien we jou binnenkort in onze sportschool?

Schrijf je vandaag nog in

Prijzen

Niet iedereen heeft de tijd om vijf dagen per week in onze sportschool te staan. Al ben je hartstikke welkom als je dat wel doet. Train jij liever één keer per week? We bieden verschillende abonnementen aan, afgestemd op jouw trainingsdoel. Kies het abonnement dat bij je past.

Bekijk onze verschillende abonnementen hier

Waarom kiezen voor crosstraining bij TrainStation in Den Bosch?

Na deze uitleg over onze gym denken we dat jij vast al zin hebt gekregen om te komen sporten in een van onze drie toffe stations. Hier is nog een opsomming van alle voordelen bij Trainstation:

  • Personal trainers met veel ervaring
  • Focus op jouw doelen met een plan op maat
  • Je staat er nooit alleen voor bij Trainstation, er loopt altijd begeleiding rond
  • Onze unieke training-stations
  • Je plant zelf je training in de app (keuze uit 50 momenten per week)
  • Toffe lessen zoals crosstraining, HIIT, Calisthenics, yoga en meer
  • Keuze uit 5 verschillende lidmaatschappen
  • Goed bereikbaar en gratis parkeren in hartje Den Bosch
  • Fysiotherapeut en voedingscoaches aanwezig
  • Maak kennis met onze sportschool met een gratis proefles

Zien we jou binnenkort zweten tijdens een crosstraining les?

Boxing Station
Fun Station
Vraag een proefles aan

TRAINSTATION 073


Leden aan het woord

Dit zeggen anderen over onze sportschool in Den Bosch

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Geert

Dagma

Arno

Robert

Geert

Dagma

Arno

Robert