Top
 
Trainstation 073

Crosstraining Den Bosch

Direct naar

Gratis proefles

Crosstraining Den Bosch

Yes! De eerste week ploeteren in de sportschool heb je succesvol afgerond. In de tweede week ga je een dag minder en in de weken die daarop volgen begin je telkens meer excuses te verzinnen. Je wilt graag gedisciplineerd blijven sporten, maar zelf een training in de sportschool samenstellen werkt niet echt motiverend. Je bent op zoek naar een groepsles onder begeleiding van een deskundige coach met een grote variatie aan oefeningen. Wat dacht je van crosstraining in Den Bosch?

Wat is crosstraining?

Aandacht voor een gezond lichaam en lekker in je vel zitten, is de sleutel tot succes. Hoe je dit invult laten we aan jou over. Vergen de kinderen, sociale kringen of andere bezigheden meer aandacht dan je dit aan jezelf kunt besteden? Ook dan is crosstraining de manier om al je spieren in één sessie te activeren.

Tijdens een crosstraining in het hart van Den Bosch komen alle soorten takken van sport voorbij. Denk aan atletiek of zelfs gewichtheffen, waarbij je alleen je eigen lichaam gebruikt. Je bepaalt zelf het tempo, onze enthousiaste coaches doen de rest. Zij zorgen ervoor dat jij jezelf iedere les uitdaagt en de beste versie van jezelf naar boven haalt. Ben je op zoek naar (een alternatief op) crossfit in Den Bosch? Volg de crosstraining bij TrainStation 073.

Boek je proefles crosstraining

Powerlessen

Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten, zo ook onze coaches. In de power-lessen van TrainStation 073 hebben alle coaches een eigen les waarmee ze jou graag kennis laten maken. Deze lessen zijn zowel in de ochtend, middag als avond ingepland waardoor jij op ieder moment van de dag kunt aansluiten. De verschillende lessen maken je sportweek variabel en nooit saai. Verleg je grenzen tijdens powerliften of gewichtheffen en daag jezelf uit tijdens crosstraining.

Bekijk ons rooster
Power Station

Crosstraining op ieder niveau

Een crosstraining ziet er vaak dynamisch uit. Voor veel mensen is het een grote stap om zo’n les binnen te stappen. Helemaal niet nodig! Bij TrainStation 073 in Den Bosch houden we rekening met alle niveaus. Of je nu al langer bekend bent met crosstraining of vandaag voor het eerst meedoet: jij bepaalt je eigen tempo. Kun je om gezondheidsredenen niet deelnemen aan een oefening? Dan kijken we samen naar alternatieven. Wij streven naar persoonlijke groei van haar leden. Een groei die je met behulp van onze coaches gegarandeerd waarmaakt.

Plan jouw crosstraining in de app

Klaar om (dan wel letterlijk) sprongen te maken? Je bent nu nog één klik verwijderd van je eerste deelname. Om mee te doen met onze les moet je nog even een les inplannen via de TrainStation app. Naast de crosstraining en groepslessen, kun je ook je vrije trainingsmomenten inplannen. Bekijk het rooster voor de actuele lestijden van jouw favoriete les.

Je hebt het internet afgezocht voor een voor jou geschikte crosstraining in de buurt van Den Bosch: gefeliciteerd! Dit betekent namelijk dat je al één stap dichterbij je doel bent. TrainStation 073 helpt je graag vitaal te worden op een begaanbare manier, waar jij je prettig bij voelt. Zien we jou binnenkort in onze sportschool?

Schrijf je vandaag nog in

Prijzen

Niet iedereen heeft de tijd om vijf dagen per week in onze sportschool te staan. Al ben je hartstikke welkom als je dat wel doet. Train jij liever één keer per week? We bieden verschillende abonnementen aan, afgestemd op jouw trainingsdoel. Kies het abonnement dat bij je past.

Bekijk onze verschillende abonnementen hier

Waarom kiezen voor crosstraining bij TrainStation in Den Bosch?

Na deze uitleg over onze gym denken we dat jij vast al zin hebt gekregen om te komen sporten in een van onze drie toffe stations. Hier is nog een opsomming van alle voordelen bij Trainstation:

  • Personal trainers met veel ervaring
  • Focus op jouw doelen met een plan op maat
  • Je staat er nooit alleen voor bij Trainstation, er loopt altijd begeleiding rond
  • Onze unieke training-stations
  • Je plant zelf je training in de app (keuze uit 50 momenten per week)
  • Toffe lessen zoals crosstraining, HIIT, Calisthenics, yoga en meer
  • Keuze uit 5 verschillende lidmaatschappen
  • Goed bereikbaar en gratis parkeren in hartje Den Bosch
  • Fysiotherapeut en voedingscoaches aanwezig
  • Maak kennis met onze sportschool met een gratis proefles

Zien we jou binnenkort zweten tijdens een crosstraining les?

Boxing Station
Fun Station
Vraag een proefles aan

TRAINSTATION 073


Leden aan het woord

Dit zeggen anderen over onze sportschool in Den Bosch

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Geert

Dagma

Arno

Robert

Geert

Dagma

Arno

Robert