Top
 
Trainstation 073

Fitness in Den Bosch

Fitness in Den Bosch

Welkom bij Trainstation 073. Wij zijn veel meer dan zomaar een fitnesscentrum. Hier ga jij al jouw doelen behalen en daar helpen we je graag bij. Kies je voor Fitness in Den Bosch, dan kies je voor TrainStation.

Vraag je proefles aan

Kies het station dat past bij je fitness-doelen

Onze sportschool is verdeeld in drie toffe stations, geschikt voor ieder fitness-doel. Een Fun-, Power en Boxing Station. Bij die eerste twee kun je terecht voor een vrije training én groepslessen. Je vindt hier alle materialen en apparatuur om te knallen tijdens een workout.

Focus helemaal op jezelf en drijf jezelf tot het uiterste, of motiveer elkaar en sport samen met een vriend. Even geen inspiratie op het gebied van fitness-oefeningen? De aanwezige tablet helpt je hierbij. Daarnaast loopt er op ieder moment een professional rond in de stations om iedereen te woord te staan. Zo haal jij alles uit je workout!

Fitness in Den Bosch samen met een Personal Trainer

Wil jij graag fitnessen en zoek je professionele begeleiding? Sport samen met een personal trainer. Dit kan 1-op-1 of in een kleine groep tot vier personen. Zoek een trainer waar jij een sportieve klik mee hebt en werk samen aan je doelen. Een Personal Trainer kan net dat stukje motivatie en advies geven wat jij nodig hebt.

Individueel trainen in Den Bosch of in groepsverband?

Zin om het individuele fitnessen eens af te wisselen met een toffe groepsles? Bij Trainstation train je in kleine groepen van maximaal 10 personen. Ga bijvoorbeeld voor een lesje kickboxen naar het Boxing station. Voor spellen zoals basketbal, tennis, volleybal en voetbal moet je in het het Fun station zijn. Toe aan een stevige krachttraining in groepsverband? Deze worden gegeven in het Power station.

Even stretchen na al die fitness-workouts?

Combineer fitness met yoga om lichaam en geest in perfecte balans te houden. Yoga is ook een goede manier om de spieren warm te krijgen voor je begint aan een stevige sportsessie. Ook als cooling down na het trainen is yoga perfect. Je hoeft niet op zoek naar yogalessen want wij hebben binnen Trainstation onze eigen yogadocente. Vragen? Neem contact op.

Kosten fitness Den Bosch

Een lidmaatschap waarbij jij iedere week jouw vrije training of een small group workout kan inplannen heb je al vanaf 53,95 per maand. Ben jij fanatiek en sport je graag meerdere keren per week? Kies voor een onbeperkt lidmaatschap. Je betaalt 69,95 per vier weken en hiermee kun je onbeperkt trainingsmomenten inplannen. Wanneer je komt trainen onder begeleiding van een personal trainer hebben we drie verschillende abonnementen voor jou om uit te kiezen.

Bekijk alle lidmaatschappen voor fitness in Den Bosch

Fitness in Den Bosch bij Trainstation

Wil jij graag sporten in het hartje van Den Bosch? Niet in een standaard saaie ruimte met de standaard apparaten, maar in echte unieke stations met professionals, groepslessen en meer? Tof! Ervaar het zelf tijdens een proefles. nog aan en word lid bij Trainstation. Ook wanneer je zoekt naar een fysiotherapeut, voedingsdeskundige of yogadocent ben je bij ons aan het juiste adres.

We hopen jou ook snel te verwelkomen in onze sportschool! Vraag nu een proefles aan.

TRAINSTATION 073


Leden aan het woord

Dit zeggen anderen over onze sportschool in Den Bosch

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Geert

Dagma

Arno

Robert

Geert

Dagma

Arno

Robert