Top
 
Trainstation 073

Powerstation fitness

Direct naar

Gratis proefles

Powerstation fitness

Zin een stevige workout? Behoefte om sterker te worden? It’s all in the name: welkom in het Powerstation van Trainstation 073. In dit deel van onze unieke sportschool in Den Bosch worden er bergen verzet met onze krachttrainingen. Wanneer kom jij met de gewichten smijten tijdens powerstation fitness?

Het Powerstation

Hét station waar jij al jouw records gaat breken. In deze trainingsruimte in Trainstation073 is alles aanwezig om verschillende varianten van functionele kracht sporten te beoefenen. Dit gaat áltijd onder begeleiding van een personal trainer in de ruimte. Dagelijks zijn er groepslessen en is er ruimte om vrij te trainen.

Wat is powerstation fitness?

Tijdens Powerstation fitness neem je deel aan een smallgroup training. Een groepsles waar maximaal 10 mensen aan meedoen. Tijdens deze lessen combineren we allerlei soorten krachttraining. Bijvoorbeeld: functionele krachttraining, crosstraining, powerliften, circuit training, small group training, HIIT en uitdagende cardio training. De lessen blijven daardoor gevarieerd en uitdagend.

Kom je een keer meedoen? Plan nu jouw gratis proefles!

Vraag een proefles aan

De verschillende tools in ons PowerStation

Barbells

Gewichtheffen, voor de één vaste prik in de routine en voor de ander nog nieuw. Barbells zijn staven met losse gewichten aan de uiteinden welke je probeert op te tillen. Door gewicht te heffen behoud en versterk je spier- en botmassa. Je kan het zo zwaar maken als je zelf aan kan. Gebruik ze verstandig in jouw workout, er loopt bij Trainstation altijd een professional rond die jou te woord wil staan voor advies en begeleiding.

Kettlebells

Een kettlebell is een gietijzeren trainingsgewicht met een handvat. Door deze in een bepaalde routine op te tillen creëer je een kettlebell training. Het werkt goed tegen schouderklachten en helpt bij het trainen van onder andere de hamstrings, billen en onderrug.

Battle ropes

Trainen met een battle rope is ontzettend goed voor je conditie. De touwen waar je mee ziept zijn behoorlijk zwaar, daardoor worden je spieren goed aan het werk gezet. Met battle ropes train je onder andere je buikspieren, armen, schouders, en beenspieren. Omdat een training met de battle rope erg intensief is train je vaak kort met intervals van bijvoorbeeld dertig seconden.

Powerstation

In ons powerstation werken aan jouw fitnessdoelen

Krachttraining is veel meer dan alleen gewichtheffen. Met krachttraining vorm jij je lichaam zoals jij het wilt en stimuleer je de verbranding optimaal. Of jij naar Trainstation 073 komt om af te vallen, spieren te versterken, conditie op te bouwen, zelfverzekerder te worden of gewoon voor de lol; onze Trainstation experts staan altijd voor je klaar om ieder doel met je te behalen!

Krachttraining is veelzijdig en ook voor iedereen toegankelijk. Ken je de verschillende varianten al? Bij Crosstraining wissel je verschillende oefeningen na elkaar af in een rap tempo. Powerliften is gewichtheffen waarbij je je concentreert op drie verschillende houdingen: de squat, de bench en tot slot de deadlift. Circuit training lijkt op crosstraining. Je volgt een uitgestippeld pad met oefeningen in het Powerstation. Ook HIIT is een vorm van krachttraining. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Het trainingsprincipe hiervan is dat je periodes van hoge intensiteit afwisselt met lage intensiteit. Bijvoorbeeld door pauzes in te lassen. Ook voor een uitdagende Cardio training ben je welkom in het Powerstation van onze sportschool. Je werkt dan met apparaten zoals de loopband of fiets.

Tijdens Powerstation Fitness combineer jij al deze toffe principes in een sportieve en uitdagende les. Dit doe je kleine groepen van 10 personen. Benieuwd geworden? Kijk op het rooster voor alle momenten en plan jouw les in.

Liever trainen op jezelf? Plan jouw perfecte moment in en geniet van zelfstandig trainen in het Powerstation (of een van de andere stations). Je kan gebruik maken van alle materialen en apparaten om jouw training compleet te maken. Zelfs wanneer je solo sport ben je nooit helemaal alleen. Er is namelijk altijd een personal trainer in de buurt die jou zal sturen om het beste uit je te halen! Plan al jouw momenten in via onze handige app.

Boxingstation en Funstation

Naast het Powerstation hebben we nog 2 andere toffe stations in onze sportschool. In het boxingstation kun je terecht voor meerdere vecht- en verdedigingssporten. Voor sporten met veel meer plezier dan dat je ergens anders zult vinden kom je gezellig naar ons Funstation. Hier train je spelvorm en ga je tijdens de groepslessen bijvoorbeeld basketballen, tennissen, voetballen, volleyballen etc.

Zien we jou binnenkort in onze sportschool in Den Bosch om te fitnessen in het Powerstation?

Boxing Station
Fun Station
Vraag een proefles aan

TRAINSTATION 073


Leden aan het woord

Dit zeggen anderen over onze sportschool in Den Bosch

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Geert

Dagma

Arno

Robert

Geert

Dagma

Arno

Robert