Top
 
Trainstation 073

Sporten in Den Bosch bij TrainStation 073

Direct naar

Gratis proefles

Tijd om je sportieve doelen onder de loep te nemen. Je wilt sterker, gezonder en fitter worden en wilt gaan sporten in Den Bosch. Of je wilt niet dat de overheerlijke Bossche Bollen uit onze stad op je heupen blijven plakken. Lekker in shape over de stranden flaneren is een goed doel, maar het is minstens zo belangrijk om lekker in je vel te zitten en je energiek te voelen. Bij ons, TrainStation 073, worden doelen omgezet in resultaat. Kom jij binnenkort sporten in Den Bosch bij ons?

Gratis proefles

Sporten in Den Bosch

Als je na een lange tijd weer je oude sportroutine oppakt, kan dat best een grote drempel zijn. Je wilt dan ook gaan sporten op een plek die niet te ver van je oude huis is. Trainstation073 zit lekker centraal in Den Bosch aan de Veemarktweg, vlakbij de Verkadefabriek. Zo sta je vanuit iedere uithoek van de stad binnen een kwartier in de sportschool. En daarna wil je niet meer weg, want wij vinden het belangrijk dat er een portie ‘fun’ aan je workout wordt toegevoegd. Niet met tegenzin de sportschool in, maar jouw trainingsdoelen halen op een manier die voor jou werkt. We hebben drie verschillende stations waarin jij op je eigen tempo en niveau kunt sporten in Den Bosch:

Fun Station

Niks moet, alles mag: het Fun Station maakt sporten écht leuk! Hier krijg je vanzelf zin om te trainen, zelfs op een dag dat je er misschien tegenop ziet. Je vindt hier allerlei sport- en spelmaterialen. Basketbal, tennis, voetbal en volleybal kun je in dit fun station doen. Ook worden er verschillende trainingen gegeven zoals calisthenics. Één ding is zeker: je gaat gegarandeerd met zweetdruppels op je voorhoofd én een grote glimlach naar huis.

Boxing Station

Jezelf na een drukke week helemaal uitleven op de bokszak? Dat doe je in ons Boxing Station. In groepsverband of met personal training kun je de fijne kneepjes van verschillende vechtsporten leren en tegelijkertijd aan je conditie werken. Doordat je cardio met kracht combineert verbrand je tijdens zo’n les volop vet.

Power Station

In ons Power Station wordt record na record verbroken. In deze trainingsruimte kun je allerlei soorten krachttraining uitvoeren. Áltijd onder begeleiding van een personal trainer. Onze aanpak is anders dan een standaard fitnesscentrum: geen routineuze rondjes op de apparaten, maar afwisselende workouts met functionele oefeningen die wél tot resultaat leiden. Wij maken sporten in Den Bosch weer leuk!

Personal training in Den Bosch

Wil je tot het uiterste uitgedaagd worden en keer op keer jezelf verbazen – omdat je eigenlijk méér kunt dan je denkt? Onze personal trainers dagen je uit, maar laten je nooit over je grens gaan. Samen met een vaste trainer – en eventueel je vaste trainingsbuddy – werk je keihard aan je persoonlijke doelen in de verschillende stations in onze sportschool in Den Bosch. Laat die zomer maar komen!

Power Station

Sporten bij TrainStation 073

Ben je klaar met de routinematige rondjes in de sportschool en mis je de uitdaging in je workout? Combineer fun met keihard knallen bij TrainStation in Den Bosch. Train zelf, samen met een persoonlijke trainer of in groepsverband. Wil je een les volgen? Via onze app kun je je aanmelden voor een groepsles – bekijk hier het volledige rooster.

Is het je eerste keer dat je komt sporten in Den Bosch bij ons? Vraag dan een proefles aan en ontdek de fun van onze sportschool!

FUN Station
Boxing Station
Vraag een gratis proefles aan

TRAINSTATION 073

Leden aan het woord

Dit zeggen anderen over onze sportschool in Den Bosch

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Geert

Dagma

Arno

Robert

Geert

Dagma

Arno

Robert