Top
 
Trainstation 073

Kickboksen in Den Bosch

Direct naar

Gratis proefles

Leren om op een leuke manier steviger in je schoenen te staan? Kom kickboksen in Den Bosch. Niets is fijner dan voor jezelf op te kunnen komen. Zowel mondeling als fysiek. Geef je zelfverdedigingskills een boost en kom erachter of kickboksen iets voor jou is.

Boek je proefles kickboksen in Den Bosch

Wat houdt kickboksen in?

In een ideale wereld hoef je jezelf niet te verdedigen. Maar soms ontstaan er onverwachte, vervelende gebeurtenissen. Dan is het fijn dat je jezelf kunt verdedigen. Door te kickboksen in Den Bosch ben je uitgerust met de juiste handelingen en tactieken, waarmee je jezelf kunt verdedigen. Kickbokstraining gaat je leren om tegenstand te bieden. Daarnaast is kickboksen een sport die je binnen no-time fitter maakt, ontwikkel je je positieve mindset en versterk je je zelfvertrouwen.

Begin je net met sporten of ben je juist ervaren? Iedereen kan starten met onze kickboks-trainingen. Weet je nog niet zeker of kickboksen iets voor jou is? Meld je dan aan voor de gratis proefles.

De voordelen van kickboksen

Wist je dat kickboksen niet alleen goed is voor je fysieke, maar ook voor je mentale gezondheid? We zetten de voordelen van kickboksen op een rij:

Voordeel 1: Kickboksen geeft je zelfvertrouwen een boost

Kickboksen helpt je om een positiever zelfbeeld te creëren. De vaardigheden die we je leren zijn toepasbaar in je dagelijkse leven, waardoor je zelfvertrouwen iedere training groeit.

Voordeel 2: Fysieke zelfverdediging

Fysieke zelfverdediging is belangrijk. Hiermee bescherm je jezelf en misschien ook anderen. De basistechnieken die we je leren zorgen ervoor dat je fysieke veiligheid per training groeit.

Voordeel 3: Je leert stress beter te beheersen

Tijdens onze kickbokstrainingen leren we indirect ook om te gaan met stress. Om de fysieke bewegingen op de juiste manier uit te voeren, moet je je ademhaling onder controle hebben. Dit leren we je door middel van ademhalings– en ontspanningsoefeningen, die je ook kunnen helpen bij het onder controle krijgen van je stress.

Voordeel 4: Je krijgt een killer-conditie

Tijdens een kickboxtraining boks je op een zak en een tegenstander. Om de ander te slim af te zijn is het belangrijk dat je snelle moves maakt en eventuele klappen ontwijkt. Daarom is cardio een belangrijk onderdeel van de kickbokstraining: je moet regelmatig een rondje rennen of springtouwen om die hartslag omhoog te krijgen. Binnen no-time heb je een killer-conditie!

Voordeel 5: We zitten bij je om de hoek

Je vindt ons niet ver bij jou vandaan. Of je nu met het openbaar vervoer, je stalen ros of de auto komt: we zijn altijd dichtbij. TrainStation 073 ligt op op steenworp afstand van station Den Bosch. Kom je met de auto? Dan kun je bij ons parkeren. Kom jij binnenkort kickboksen in Den Bosch?

Power Station

Volg de training die bij jou past

Weerbaarheidstraining, (kick)boksen, een andere groepsles of gewoon vrij sporten: TrainStation 073 heeft het allemaal. Word lid van TrainStation 073 en geniet van de volgende voordelen:

  • Personal trainers met veel ervaring
  • Focus op jouw doelen met een plan op maat
  • Je staat er nooit alleen voor bij Trainstation, er loopt altijd begeleiding rond
  • Onze unieke training-stations
  • Je plant zelf je training in de app (keuze uit 50 momenten per week)
  • Toffe lessen zoals HIIT training, Calisthenics, yoga en meer
  • Keuze uit 5 verschillende lidmaatschappen
  • Goed bereikbaar en gratis parkeren in hartje Den Bosch
  • Fysiotherapeut en voedingscoaches aanwezig
  • Maak kennis met onze sportschool met een gratis proefles

Zien we je snel in één van onze stations?

FUN Station
Boxing Station
Vraag een proefles aan

TRAINSTATION 073

Leden aan het woord

Dit zeggen anderen over onze sportschool in Den Bosch

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Geert

Dagma

Arno

Robert

Geert

Dagma

Arno

Robert