Top
 
Trainstation 073

Sportclub Den Bosch

Direct naar

Gratis proefles

Zoek je naar een sportclub in Den Bosch, dan is het misschien lastig om door de bomen het bos te zien. Het aanbod aan sportclubs in Den Bosch is enorm. Je zoekt een plek waar je tegen een fijne prijs kunt sporten, maar die óók goede begeleiding en variëteit in lessen biedt. Dat vind je bij TrainStation 073.

Bij TrainStation 073 is iedereen welkom. Of je nu al jaren in de sportclub te vinden bent of vandaag je eerste stap binnen zet: wij geven je de tips en tricks om de beste versie van jezelf te worden. Sluit aan bij een van onze groepslessen, sport alleen, met een vriend of wordt onderdeel van onze calisthenics community. Jij kiest.

Vraag direct een proefles aan

De stations van TrainStation 073

Of je nu op zoek bent naar een plek waar je alle records breekt, sociaal contact opdoet of waar je je bewegingsdoelen haalt: de sport-stations zijn geschikt voor verschillende trainingsdoeleinden. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze toffe stations.

Funstation

Denk eens terug aan de periode waarin apenkooien en balsporten het hoogtepunt van je schoolweek waren: even niets aan je hoofd en volledige focus op je sportuurtje. Haal even weer dat innerlijke kind in je naar boven en crush je sportdoelen in de Fun Station. Speel bijvoorbeeld tennis, basket- of volleybal. Ook vind je er een calisthenics rek om oefeningen met je eigen lichaamsgewicht uit te voeren.

Het doel van onze Fun Station is om mensen fun en sport samen te brengen. Ga je met plezier naar je sportschool in Den Bosch, dan is de kans groter dat je gemotiveerd blijft en je doelen haalt. Dit doen we door middel van een combinatie van sport en spel, teambuilding en leuke uitdagingen. Je kunt hier in groepsverband, met een personal trainer of zelfstandig trainen.

Powerstation

Tijd om te smijten met wat gewichten. Niet letterlijk natuurlijk, maar op een manier waarin jij alle records gaat breken. Van barbells tot dumbells en van dumbells tot kettlebells: alle materialen die jij nodig hebt voor een goede krachttraining zijn hier aanwezig. Daarnaast geven we bijna iedere dag groepslessen in het Powerstation.

Boxingstation

Het vergroten van je zelfvertrouwen, werken aan zelfverdediging of simpelweg fitter worden: in onze sportclub in Den Bosch is niets te gek. In de Boxingstation leer je de basis van vechhtsporten en word je ook nog eens fitter. Je spreekt alle spieren in je lichaam aan waardoor je je conditie opbouwt en vet verbrandt. Werk hard, boek resultaat en vergeet vooral niet om plezier te maken.

In de Boxingstation worden naast onze Boxing workout, ook kickbox en fitbox lessen gegeven. Hierdoor is er voor ieder wat wils en sluiten de lessen aan op jouw doelen. Wil je van iedere les wat proeven? Check dan ons rooster voor de actuele tijden.

Een sportclub in Den Bosch met personal trainer

Mis je dat kleine beetje extrinsieke motivatie? In onze sportclub in Den Bosch staan onze personal trainers in de startblokken om je hierbij te helpen. Met op maat gemaakte trainings- en voedingsschema’s streven jullie ernaar om de beste versie van jezelf te verwezenlijken.

Bij Trainstation 073 kun je naast personal training, ook onbeperkt sporten. Kies op onze website het abonnement dat het meest aansluit bij jouw wensen en behoeften en drijf jezelf tot het uiterste.

Kosten lidmaatschap

Het abonnement dat je kiest moet aansluiten bij het doel dat jij voor ogen hebt. Zo sport je met een personal trainer al vanaf 225 euro per maand. Is het moeilijk om vooruit te plannen, sport je liever alleen of in groepsverband? Kom dan in onze sportschool sporten voor maar 53,95 per maand. Ga naar onze lidmaatschappen voor alle mogelijkheden en prijzen.

Kosten lidmaatschap

TrainStation heeft altijd wel een abonnement dat aansluit op jouw behoefte. Sporten onder begeleiding van een personal trainer doe je al vanaf 225 euro per maand. Liever een regulier lidmaatschap voor fitness en groepslessen? Kom sporten in onze sportschool voor maar 53,95 per maand! Ga naar onze lidmaatschappen voor alle mogelijkheden en prijzen.

Hoe kom ik vanuit Rosmalen naar TrainStation 073?

Vanuit hartje Rosmalen sta je met de auto binnen 10 minuten op locatie. Maar waarom niet al starten met je training voordat je arriveert? Binnen 40 minuten sta je met de fiets vanuit Rosmalen in de sportschool en heb je direct je portie cardiotraining al gehad.

Het enige wat je hoeft te doen is het Máximkanaal over te steken om vervolgens in een rechte lijn naar TrainStation 073 te fietsen. Fiets je via de Orthenseweg? Ga dan nadat je over de Diezebrug heen gefietst bent rechtsaf. Wanneer je via de Zandzuigerstraat fietst, ga je bij de Vrieskade linksaf.

Power Station

Waarom kiezen voor TrainStation 073?

Wordt TrainStation jouw nieuwe sportclub in Den Bosch? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Personal trainers met veel ervaring
  • Focus op jouw doelen met een plan op maat
  • Je staat er nooit alleen voor bij Trainstation, er loopt altijd begeleiding rond
  • Je plant zelf je training in de app (keuze uit 50 momenten per week)
  • Keuze uit 5 verschillende lidmaatschappen
  • Goed bereikbaar en gratis parkeren in hartje Den Bosch
  • Fysiotherapeut en voedingscoaches aanwezig
  • Maak kennis met onze sportschool met een gratis proefles

Zien we je snel in één van onze stations?

FUN Station
Boxing Station
Vraag een proefles aan

TRAINSTATION 073

Leden aan het woord

Dit zeggen anderen over onze sportschool in Den Bosch

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Geert

Dagma

Arno

Robert

Geert

Dagma

Arno

Robert