Top
 
Trainstation 073

Sta sterker in je schoenen met weerbaarheidstraining

Direct naar

Gratis proefles

Stevig(er) in je schoenen staan, zowel fysiek als mentaal. In je leven krijg je te maken met onzekerheden en uitdagingen – en daarbij is het fijn om je mannetje te kunnen staan. Een weerbaarheidstraining helpt je daarbij. Bij TrainStation073 kun je aan je fysieke -en zelfverdedigings-skills werken met deze training. Lees er op deze pagina meer over.

Boek een les weerbaarheidstraining

Wat houdt weerbaarheid in?

In een ideale wereld hoef je jezelf niet te verdedigen. Maar in sommige gevallen is het helaas nodig. Dan wil je uitgerust zijn met de juiste tools om de confrontatie aan te gaan. Door weerbaarheid te ontwikkelen ben je in staat om tegenstand te bieden.

Weerbaarheidstraining helpt je bij het vinden van je innerlijke kracht en veerkracht. Tijdens onze trainingen leer je praktische vaardigheden – die je direct kunt toepassen in het dagelijkse leven. In ons geval is dit in de vorm van (kick)bokslessen. Ook zal de focus liggen op mentale kracht om stress, druk en moeilijke situaties in het dagelijkse leven te lijf te gaan. Weerbaarheidstraining richt zich op het versterken van zelfvertrouwen, het ontwikkelen van een positieve mindset en het vergroten van de veerkracht om met diverse uitdagingen om te gaan.

Of je nu jong, oud(er), een ervaren- of niet ervaren sporter bent: iedereen kan meedoen aan de weerbaarheidstraining. Twijfel je of weerbaarheidstraining iets voor jou is? Doe dan een gratis proefles!

De voordelen van weerbaarheidstraining

Weerbaarheidstraining goed voor je mentale én fysieke gezondheid. We zetten de voordelen hiervan op een rijtje:

Reden 1: Het verhoogt je zelfvertrouwen

Weerbaarheidstraining helpt je om een positiever zelfbeeld te ontwikkelen. Door het beheersen van vaardigheden die je in het dagelijks leven kan toepassen, groeit je zelfvertrouwen iedere training opnieuw.

Reden 2: Fysieke zelfverdediging

Een groot onderdeel van onze weerbaarheidstraining bestaat uit zelfverdediging. We leren je basistechnieken die ervoor zorgen dat jij jezelf beter beschermt, waardoor je fysieke veiligheid groeit.

Reden 3: Effectieve stressbeheersing

Niet alleen werken we aan je fysieke gesteldheid, ook leer je op een gezonde manier met stress om te gaan. Dit gaat gepaard met ademhalings– en ontspanningsoefeningen. Hierdoor leer je je stress beter onder controle te houden.

Reden 4: Een verbeterde emotionele intelligentie

Weerbaarheidstraining verbetert de ontwikkeling van je emotionele intelligentie. Je leert je emoties beter te begrijpen en leert daarbij empathie en begrip te tonen voor anderen.

Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, professionele ontwikkeling of simpelweg een betere manier om met stress om te gaan: weerbaarheidstraining kan een waardevolle investering in jezelf zijn.

Power Station

Volg de training die bij jou past

Weerbaarheidstraining, (kick)boksen, een andere groepsles of gewoon vrij sporten: TrainStation 073 heeft het allemaal. Word lid van TrainStation 073 en geniet van de volgende voordelen:

  • Personal trainers met veel ervaring
  • Focus op jouw doelen met een plan op maat
  • Je staat er nooit alleen voor bij Trainstation, er loopt altijd begeleiding rond
  • Onze unieke training-stations
  • Je plant zelf je training in de app (keuze uit 50 momenten per week)
  • Toffe lessen zoals HIIT training, Calisthenics, yoga en meer
  • Keuze uit 5 verschillende lidmaatschappen
  • Goed bereikbaar en gratis parkeren in hartje Den Bosch
  • Fysiotherapeut en voedingscoaches aanwezig
  • Maak kennis met onze sportschool met een gratis proefles

Zien we je snel in één van onze stations?

FUN Station
Boxing Station
Vraag een proefles aan

TRAINSTATION 073

Leden aan het woord

Dit zeggen anderen over onze sportschool in Den Bosch

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Geert

Dagma

Arno

Robert

Geert

Dagma

Arno

Robert