Top
 
Trainstation 073

Sportschool Den Bosch

Sportschool Den Bosch

Jij bent vast en zeker op zoek naar een toffe sportschool in Den Bosch? Een plek waar je je hoofd kan leegmaken, jouw doelen behaalt en fitter wordt. Zoek je een fitnesscenter waar je individueel of in groepen kan sporten, met de juiste begeleiding? Dan stopt jouw zoektocht hier. Welkom bij Trainstation 073. Wij zijn een veelzijdig trainingscenter centraal gevestigd in Den Bosch.

Boek je gratis proefles

Gratis proefles sporten in Den Bosch

Je vraagt je misschien af of trainen in een sportschool ook voor jou is weggelegd. In onze sportschool in Den Bosch is iedereen welkom. Ongeacht wat je aan kunt en wat jouw doelen en wensen zijn. Ervaren of onervaren. Ook wanneer het jouw prioriteit is gezellig te sporten zonder druk ben je van harte welkom in onze sportschool in Den Bosch. Wat dacht je van een dagje proefdraaien? Plan nu een gratis proefles en ervaar de sfeer in Trainstation 073.

Kies het station dat past bij jouw doelen

Dit is de sportschool in Den Bosch waar jij naar zoekt. Trainstation 073 is een veelzijdig en uniek training center waar iedereen je met open armen ontvangt. Aandacht, uitdaging en beleving staan centraal in onze sportomgeving.
Geen saaie sportschool waar jij je verplichte rondje afwerkt, maar verschillende stations die jou uitdagen keer op keer het beste uit jezelf te halen. Gun jezelf een unieke sportbeleving in onze drie verschillende stations.

Powerstation

Het station waar jij al jouw records gaat breken. Alle varianten van krachtsport komen aan bod. Dit gaat áltijd onder begeleiding van een personal trainer. Dagelijks zijn er groepslessen en is er ruimte om vrij te trainen in het Power Station. Bij ons kun je allerlei varianten van krachttraining doen: functionele krachttraining, crosstraining, powerliften, circuittraining, small group training, HIIT en uitdagende cardio training.

Funstation

Dit station maakt sporten écht leuk! De mogelijkheden zijn eindeloos in het Fun Station. Denk aan balsporten zoals basketbal, tennis, voetbal en volleybal. Niks moet, maar alles mag! De ruimte is ook voorzien van een calisthenics rek. Hier kun je een nieuwe manier van sporten ontdekken. Calisthenics zijn voornamelijk oefeningen met je eigen lichaamsgewicht. Bij het Fun Station willen we mensen motiveren en stimuleren door middel van de combinatie van sport en spel, teambuilding en leuke uitdagingen. Dit kun je doen in groepsverband (maximaal 10 personen) met een personal trainer óf zelfstandig tijdens het vrij trainen.

Boxingstation

Zet je beste beentje voor in het Boxing Station. Boksen in Den Bosch leer je het beste in onze veelzijdige sportschool. Wij bieden diverse vecht- en verdedigingssporten aan. Onze personal trainers in Den Bosch zijn geschikt om je de basistechnieken van deze sport bij te brengen en halen iedere les het beste in jou naar boven.
De sport (kick)boksen is een functionele workout waarbij je cardio en kracht combineert voor een optimale vetverbranding. Doordat je alle spieren in je lichaam aanspreekt tijdens het (kick)boksen is dit de beste full body workout die je kan doen. Ook voor de geest werkt het fijn, het vermindert namelijk stress.

Trainen op de manier die past bij jou

Zit jij het liefst in je eigen zone te sporten met je koptelefoon? Wil je sociaal contact combineren met fitter worden of wil je je doelen crushen met een personal trainer? In onze stations kun je jouw sportieve doelen behalen door middel van groepslessen, vrij trainen of door 1-op-1 begeleiding.

Groepslessen

Tijdens alle trainingen in groepsverband geldt een maximum van 10 deelnemers. Zo krijgt iedereen de ruimte en blijft de begeleiding optimaal. Alle lessen plan je makkelijk in met de Trainstation 073 app op jouw telefoon. Bijvoorbeeld Fit Boxing, Yoga, Calisthenics, HIIT training en veel meer. Weten wanneer welke les plaatsvindt? Bekijk ons rooster.

Vrij trainen

Naast groepslessen is er ook genoeg mogelijkheid om vrij te trainen. Elke dag is er de mogelijkheid om voor jezelf een uurtje zweten in te plannen. Muziek in je oren en gaan! Volledig gefocust op jezelf of sport samen met een vriend. Trek je eigen plan of werk samen met een van onze professionele personal trainers.

1-op-1 begeleiding

Ga een samenwerking aan met een van onze ervaren personal trainers. Dit werkt voor veel sporters erg motiverend. Train onder begeleiding en stel samen doelen. Deze ga je gegarandeerd halen. Of stel met jouw personal trainer een trainingsplan samen en werk hier individueel aan tijdens een vrije training. Nieuwsgierig? Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Overige mogelijkheden bij onze sportschool in Den Bosch

Je zult er nooit helemaal alleen voor staan. Bij trainstation 073 Den Bosch is er genoeg begeleiding aanwezig om jou te helpen. Naast personal trainers beschikt Trainstation ook over voedingscoaches, een yogadocent en een fysiotherapeut. Allemaal onder één dak. Bundel de krachten van deze professionals samen voor jouw gezondheidswensen.

Onze lidmaatschappen

Overtuigd om lid te worden bij Trainstation? Tof! Een lidmaatschap bij ons heb je al vanaf 53,95 per maand. Krachttraining, (kick)boxing training en body weight is inclusief. Bekijk alle abonnementen en vind een deal die bij jou past.

Ook sporten in hartje Den Bosch?

Omdat de sportschool in het hart van de stad ligt, is het makkelijk bereikbaar voor iedereen die in en rondom de kern van Den Bosch woont. Ideaal voor inwoners van de binnenstad én omliggende dorpskernen zoals Rosmalen, Vinkel en Nuland.

Het adres van onze sportschool is Veemarktweg 4. Kom je met de auto? Er zijn voldoende gratis parkeerplekken te vinden op het eigen terrein van de sportschool. Of reis je met het openbaar vervoer? Vanaf het centrale bus en trein station in Den Bosch is het maar tien minuten wandelen naar Trainstation 073.

Daarom sport je bij ons:

  • Unieke training stations
  • Altijd de mogelijkheid om te sporten onder begeleiding van experts
  • De handige Trainstation-app voor jouw telefoon
  • Je plant zelf je training (keuze uit minstens 50 momenten per week)
  • Goed bereikbaar en gratis parkeren
Vraag je gratis proefles aan
Contact

TRAINSTATION 073


Leden aan het woord

Dit zeggen anderen over onze sportschool in Den Bosch

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Geert

Dagma

Arno

Robert

Geert

Dagma

Arno

Robert