Top
 
De Krachtformule

Voedingscoaches Den Bosch

De voedingscoaches in Den Bosch voor jouw actieve lifestyle

Wie je morgen bent, creëer je vandaag met de som van gisteren. Stop met het verspillen van uren in de sportschool als vooruitgang niet het resultaat is.

Onze voedingscoaches staan voor je klaar.

Moeite met balans vinden?

We weten dat het leven soms al stressvol genoeg is, zonder te hoeven nadenken over wat je dagelijks moet eten om vooruitgang te zien. Wij zijn experts in training en voeding, zodat jij dat niet hoeft te zijn.

Een plan voor jou

Wij kunnen je helpen met het op een rijtje zetten van alle informatie en stappen naar jouw doel. Je ontvangt van onze voedingscoach richtlijnen gebaseerd op jouw (calorie)doel, macro’s, training- en rustdagen en niet te vergeten: jouw persoonlijke wensen.

Wij nemen dat grote puzzelwerk graag uit handen.

Persoonlijk, deskundig en betrokken voedingscoaches

Wij werken met mensen die niet tevreden zijn over hun huidige gezondheid, lichaam en/of prestaties. Onze cliënten sporten vrij regelmatig en begrijpen de basis van juiste voeding, maar krijgen het niet voor elkaar hun fysieke doelen en/of gezondheidsdoelen te behalen. Dat is de reden dat zij zoeken naar de (extra) ondersteuning, verantwoording en expertise die nodig zijn om blijvende veranderingen aan te brengen in hun levensstijl.

Contact

Herken jij jezelf hierin en wil je meer weten over ons en/of onze werkwijze?
Lees hierover op de website en vraag daar of via info@dekrachtformule.nl een vrijblijvend intakegesprek aan!

info@dekrachtformule.nl
www.dekrachtformule.nl