Top
 
Trainstation 073

Gym Den Bosch

Direct naar

Gratis proefles

Gym Den Bosch

Je kijkt naar verschillende sportscholen in de regio en vergelijkt ze met elkaar. Je zoekt niet zomaar een zaal met alleen fitnessapparatuur maar een complete gym waar jij alles kunt vinden om jouw doelen te behalen. Trainstation 073 is een gym in Den Bosch met unieke mogelijkheden. Onze sportschool is verdeeld in drie toffe stations, zo wordt het nooit saai! Ook vind je hier meerdere personal trainers, een voedingscoach, yogadocent, fysiotherapeut en meer professionals voor het allerbeste advies tijdens jouw training.

Vraag een proefles aan

Sport in een van onze stations

Een gym verdeeld in drie elementen die samensmelten voor de perfecte combinatie van sport, spel, zelfstandig sporten, begeleiding en groepsverband. Dat is uniek! Wij zijn er trots op dat er dagelijks vele sporters genieten van fijne lessen en workouts in onze stations en zijn benieuwd welke jij als eerst gaat uitproberen.

 

Powerstation

Het station waar jij al jouw records gaat breken. Alle varianten van krachtsport komen aan bod. Dit gaat áltijd onder begeleiding van een personal trainer. Dagelijks zijn er groepslessen en is er ruimte om vrij te trainen in het Power Station. Bij ons kun je allerlei varianten van krachttraining doen: functionele krachttraining, crosstraining, powerliften, circuittraining, smallgroup training, HIIT en uitdagende cardiotraining.

 

Funstation

Dit station maakt sporten écht leuk! De mogelijkheden zijn eindeloos in het Fun Station. Denk aan balsporten zoals basketbal, tennis, voetbal en volleybal. Niks moet, maar alles mag. De ruimte is ook voorzien van een calisthenics rek. Hier kun je een nieuwe manier van sporten ontdekken. Calisthenics zijn voornamelijk oefeningen met je eigen lichaamsgewicht. Bij het Fun Station willen we mensen motiveren en stimuleren door middel van de combinatie van sport en spel, teambuilding en leuke uitdagingen. Dit kun je doen in groepsverband (maximaal 10 personen) met een personal trainer óf zelfstandig tijdens het vrij trainen.

 

Boxingstation [h3]

Zet je beste beentje voor in het Boxing Station. Boksen in Den Bosch leer je het beste in onze veelzijdige sportschool. Wij bieden diverse vecht- en verdedigingssporten aan. Onze personal trainers in Den Bosch zijn geschikt om je de basistechnieken van deze sport bij te brengen en halen iedere les het beste in jou naar boven. De sport (kick)boksen is een functionele workout waarbij je cardio en kracht combineert voor een optimale vetverbranding. Doordat je alle spieren in je lichaam aanspreekt tijdens het (kick)boksen is dit de beste full body workout die je kan doen. Ook voor de geest werkt het fijn, het vermindert namelijk stress.

Een gym in Den Bosch met personal trainer

Een personal trainer is een coach met veel kennis van sport, het lichaam en fitness die je begeleidt, ondersteunt en motiveert in jouw proces. Samen met hem of haar stel je een plan samen om al jouw fitness doelen te halen. Neem contact op of kom eens langs in onze Trainstation gym en wie weet train jij binnenkort samen met een toffe personal trainer!

Zelf trainen in onze gym in Den Bosch of in groepsverband?

Bij Trainstation is er altijd genoeg aandacht voor jouw prestaties. Mocht je het ook heerlijk vinden om in een les te volgen met andere enthousiaste sporters ben je altijd welkom om je aan te melden voor een groepsles. Er doen maximaal tien personen mee per les zodat de begeleiding sterk blijft. Mocht je meer behoefte hebben om zelfstandig te trainen is dit uiteraard ook mogelijk. Wanneer je dan toch een vraag hebt loopt er altijd een expert rond die jou kan helpen. Even geen inspiratie wat voor workout je gaat doen vandaag? Pak onze Trainstation tablet erbij voor de workout of the day.

Bekijk het rooster voor een overzicht van alle lessen

Kosten lidmaatschap

Trainstation biedt jou een overzichtelijk en sterk aanbod. Voor de geïnteresseerden van sporten onder begeleiding van een professionele personal trainer zijn er drie abonnementen. Sporten met een personal trainer is al mogelijk vanaf 225 euro per maand. Liever een regulier lidmaatschap voor fitness en groepslessen? Kom sporten in onze gym voor maar 53,95 per maand! Ga naar onze lidmaatschappen voor alle mogelijkheden en prijzen.

Over onze gym in Den Bosch

Trainstation is een veelzijdig en uniek trainingscentrum gelegen in hartje Den Bosch. Makkelijk bereikbaar voor iedereen in en om de stad ’s-Hertogenbosch omdat het tien minuten lopen is vanaf het centrale station. Hier vind je alles onder één dak. Wil je graag afvallen? Maak even een praatje met onze voedingscoaches. Werken aan een blessure? Bezoek fysiotherapeut Van Vught. Op zoek naar iemand die jou motiveert en adviseert? Train samen met een van onze toffe personal trainers. Liever alleen aan de gang? Dat kan ook, plan zelf je moment in de makkelijke app. Daar vind je ook alle andere lessen in een van onze drie stations. Bijvoorbeeld een fijne les yoga om de balans tussen lichaam en geest terug te vinden.

Waarom kiezen voor TrainStation?

Na deze uitleg over onze gym denken we dat jij vast al zin hebt gekregen om te komen sporten in een van onze drie toffe stations. Hier is nog een opsomming van alle voordelen bij Trainstation:

  • Personal trainers met veel ervaring
  • Focus op jouw doelen met een plan op maat
  • Je staat er nooit alleen voor bij Trainstation, er loopt altijd begeleiding rond
  • Onze unieke training-stations
  • Je plant zelf je training in de app (keuze uit 50 momenten per week)
  • Toffe lessen zoals HIIT training, Calisthenics, yoga en meer
  • Keuze uit 5 verschillende lidmaatschappen
  • Goed bereikbaar en gratis parkeren in hartje Den Bosch
  • Fysiotherapeut en voedingscoaches aanwezig
  • Maak kennis met onze sportschool met een gratis proefles

Zien we jou binnenkort zweten in onze gym?

Vraag een proefles aan

TRAINSTATION 073


Leden aan het woord

Dit zeggen anderen over onze sportschool in Den Bosch

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Geert

Dagma

Arno

Robert

Geert

Dagma

Arno

Robert