Top
 
Trainstation 073

Sportschool Rosmalen

Direct naar

Gratis proefles

Op dit moment ben je aan het rondkijken naar een sportschool in Rosmalen. Een die meer te bieden heeft dan enkel en alleen dumbells, vaste apparaten en een cable jungle. Je wilt gericht werken aan je sportieve doelen.

Onder de rook van Rosmalen, in Den Bosch vind je TrainStation 073. Een sportschool met veel mogelijkheden – geschikt voor ieder type sporter. Zo ben je geen tijd kwijt aan het zoeken van een vrij bankje of een lege leg press machine. In plaats daarvan train je in één van onze toffe stations. Ook vind je hier meerdere personal trainers, een voedingscoach, yogadocent, fysiotherapeut en meer professionals voor het allerbeste advies tijdens jouw training.

Vraag een proefles aan in de buurt van Rosmalen

Sport in een van onze stations

Van recreatiesporters tot professionele atleten: de power stations komen in ieders behoeften tegemoet. Zo is ieder station gemaakt om er meerdere sporten te kunnen uitoefenen en zijn ze uitgerust met verschillende accessoires.

Je traint bij TrainStation 073 op jouw niveau en onder professionele begeleiding, in groepsverband of alleen. Kortom: er is voor ieder wat wils! We leggen hieronder uit hoe je traint in de verschillende stations.

Powerstation

De naam van dit station verklapt het al: in het Power Station komen alle varianten van krachttraining aan bod. Verbreek al je PR’s door te trainen met een professional die je de juiste tips en tricks geeft over je houding en de beste oefeningen. Kies ervoor om vrij te trainen of sluit aan bij één van onze groepslessen.

Funstation

In onze Fun Station ervaar je hoe leuk sporten kan zijn. Beoefen verschillende balsporten zoals tennis, basketbal, volleybal en voetbal of waag een poging op ons calisthenics rek. Ontdek een nieuwe manier van sporten en voer oefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht. Het Fun Station is bedoeld om onze leden te stimuleren en motiveren door te sporten in groepsverband, sport en spel te combineren en de uitdaging aan te gaan. Sport alleen, met een personal trainer of check ons rooster voor de verschillende groepslessen.

Boxingstation

Verbeter je tactiek en boost je zelfvertrouwen in het Boxing Station. Word wegwijs in de wereld van vecht- en verdedigingssporten en haal samen met onze personal trainers het beste in jezelf naar boven. Zij staan in de startblokken om jou de basistechnieken bij te brengen. Ben je op zoek naar een combinatie van kracht en cardio? Dan ben je in het Boxing Station aan het juiste adres. Door te boksen optimaliseer je niet alleen je vetverbranding, maar spreek je ook nog eens alle spieren in je lichaam aan.

Een sportschool in de buurt van Rosmalen met personal trainer

Een personal trainer is een coach met veel kennis van sport, het lichaam en fitness die je begeleidt, ondersteunt en motiveert in jouw proces. Samen met hem of haar stel je een plan samen om al jouw fitnessdoelen te halen. Neem contact op of kom eens langs in onze Trainstation gym en wie weet train jij binnenkort samen met een toffe personal trainer!

Sporten in groepsverband of alleen?

Sport je liever alleen, in groepsverband of houd je meer van afwisseling? Bij TrainStation 076 heb je zelf de keuze. Onze groepslessen worden gegeven door enthousiaste instructeurs die je het beste uit jezelf laten halen. Per les doen maximaal tien leden mee, waardoor de instructeur je al tips tricks en juiste portie motivatie meegeeft.

Bekijk het rooster voor een overzicht van alle lessen

Kosten lidmaatschap

TrainStation heeft altijd wel een abonnement dat aansluit op jouw behoefte. Sporten onder begeleiding van een personal trainer doe je al vanaf 225 euro per maand. Liever een regulier lidmaatschap voor fitness en groepslessen? Kom sporten in onze sportschool voor maar 53,95 per maand! Ga naar onze lidmaatschappen voor alle mogelijkheden en prijzen.

Hoe kom ik vanuit Rosmalen naar TrainStation 073?

Vanuit hartje Rosmalen sta je met de auto binnen 10 minuten op locatie. Maar waarom niet al starten met je training voordat je arriveert? Binnen 40 minuten sta je met de fiets vanuit Rosmalen in de sportschool en heb je direct je portie cardiotraining al gehad.

Het enige wat je hoeft te doen is het Máximkanaal over te steken om vervolgens in een rechte lijn naar TrainStation 073 te fietsen. Fiets je via de Orthenseweg? Ga dan nadat je over de Diezebrug heen gefietst bent rechtsaf. Wanneer je via de Zandzuigerstraat fietst, ga je bij de Vrieskade linksaf.

Power Station

Waarom kiezen voor TrainStation?

Wordt TrainStation jouw nieuwe sportschool vlakbij Rosmalen? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Personal trainers met veel ervaring
  • Focus op jouw doelen met een plan op maat
  • Je staat er nooit alleen voor bij Trainstation, er loopt altijd begeleiding rond
  • Onze unieke training-stations
  • Je plant zelf je training in de app (keuze uit 50 momenten per week)
  • Toffe lessen zoals HIIT training, Calisthenics, yoga en meer
  • Keuze uit 5 verschillende lidmaatschappen
  • Goed bereikbaar en gratis parkeren in hartje Den Bosch
  • Fysiotherapeut en voedingscoaches aanwezig
  • Maak kennis met onze sportschool met een gratis proefles

Zien we je snel in één van onze stations?

FUN Station
Boxing Station
Vraag een proefles aan

TRAINSTATION 073

Leden aan het woord

Dit zeggen anderen over onze sportschool in Den Bosch

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Lianne

Harry

Gianni

Jos

Geert

Dagma

Arno

Robert

Geert

Dagma

Arno

Robert