Top
 
FoodAffect

(Sport)diëtist – Den Bosch

Alle keuzes die je maakt in je leven, hebben consequenties. Dit geldt ook voor voeding. Je hebt zelf invloed op wat je eet, hoe vaak en hoeveel je eet. Gezond eten start bij het maken van keuzes. Jouw gedrag bepaalt jouw resultaat.

Met FoodAffect wil Eline het verkrijgen van een blijvend gezond voedingspatroon eenvoudig maken. Samen kijken wat werkt voor jou en hoe je deze nieuwe gezonde gewoontes structureel in jouw leven kan verweven.

Of je nou wil afvallen, spiermassa wil opbouwen, je vetpercentage wil verlagen of gewoon preventief wil gaan voor een gezond voedingspatroon. Alles is mogelijk.

Samen zorgen we voor een goede balans tussen training, voeding en rust!

Afvallen bij ons in Den Bosch

Wil jij afvallen bij ons in Den Bosch? Bij ons kun je op een gezonde manier afvallen in samenwerking met Food Affect.  De complete aanpak van een goed sportschema in combinatie met de juiste voeding resulteert in een gezond gewicht, vitaliteit, meer energie en een fijne leefstijl. Food Affect staat klaar om samen jou, jouw persoonlijke doelen te behalen op het gebied van afvallen. Dus wil jij op een gezonde manier afvallen bij ons in Den Bosch? Neem contact op  en kom er snel achter wat wij voor jou kunnen betekenen.

www.foodaffect.nl

Persoonlijk, deskundig en betrokken

FoodAffect

Enerzijds een passie voor voeding en koken, maar ook een strijd met kilo’s gepaard met weinig zelfvertrouwen. Daar begon het mee. Inmiddels ben ik 5 jaar werkzaam als diëtist, eet ik een stuk gezonder en ben ik nog steeds bourgondisch. Want ook dat kan.

Met FoodAffect wil ik samen met jou die eerste stap zetten. Want ik kan jou helpen, ongeacht welke doelstelling je hebt.

Naast voeding is ook sport mijn grote passie geworden. Gelukkig zijn gezonde voeding en beweging onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat heb ik zelf ervaren. Daarom werk ik ook graag samen met andere professionals, zoals een personal trainer of een fysiotherapeut. Dit allemaal om samen met jou tot het beste resultaat te komen.

Wil je meer weten over personal coaching en mijn werkwijze?Bezoek dan mijn website ne maak geheel vrijblijvend een afspraak.

www.foodaffect.nl